www.podium-tehuur.nl


Buitenpodium

Podia heb je voor binnen en buiten. PTH levert beide soorten uit eigen beheer.

Voor buiten hebben we 2 verschillende maten. Deze worden opgebouwd uit een truss daksysteem met daarover een zeil van zware kwaliteit. Deze zeilen zijn sterk en brandvertragend.

Outdoor Stage M Zwart

Outdoor Stage M Black is een podium van 6 x 4 meter, met daarboven een zwart dakzeil van 6 x 5 meter. Hier zitten een achterzeil en 2 zijzeilen bij. De zijzeilen zijn van meshdoek, wat zorgt voor een lichte winddoorlaatbaarheid en lichtdoorlaatbaarheid. Per kant zit een optionele deur. De hoogte van deze overkapping is 4 tot 5 meter meter.
Wij plaatsen hier in de meeste gevallen een podium met hoogte 80 of 100 cm onder. Een andere hoogte is uiteraard ook mogelijk.
Het podium wordt afgewerkt met een zwarte rok, trap en hekjes aan de achterkant en zijkanten. Uiteraard is het mogelijk om het podium te voorzien van licht, geluid of video apparatuur of om eigen reclamewerk aan te brengen.

We hebben dit formaat overkapping ook beschikbaar in een transparante variant.Outdoor Stage L Zwart

Outdoor Stage L heeft een oppervlak van 8 x 5 meter, met daarboven een overkapping van 8 x 6 meter. De zeilen zijn zwart. De zijzeilen zijn van meshdoek, wat zorgt voor een lichte winddoorlaatbaarheid en lichtdoorlaatbaarheid. Per kant zit een optionele deur. De hoogte van deze overkapping is variabel tot 6 meter hoog. De hoogte van het podium is 80 of 100 cm.
Het podium wordt afgewerkt met een zwarte rok, trap en hekjes aan de achterkant en zijkanten. Uiteraard is het mogelijk om het podium te voorzien van licht, geluid of video apparatuur of om eigen reclamewerk aan te brengen.Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van locatie, periode en beschikbaarheid.